Keha ja keskkonda kujundades

21. sajand on toonud meile tohutud võimalused arvuti intellekti kasutamiseks, aga oleme unustamas kui tähtis on arendada inimese enda aju võimekust mõistmisel ka loomulikku keskkonda, oma tundeid ja oma keha. Soovime koos tudengite ja õppejõududega algatada uurimisprotsessi teemal, kuidas luua keskkonnateadliku maailmavaatega liikumis- ja helikunsti sünteesiv mudel, mis on suunatud kooliõpilastele ning mis pakuks noortele osasaamist momendil aktuaalsetel teemadel kõnelevast keskkonnateadlikust kultuurilisest mõtlemisest. Projekti eesmärgiks on kooliõpilastele suunatud töötoa mudeli väljatöötamine ja selle testimine üldhariduskoolis koos õpilastega ning tulemi esitlus rahvusvahelisel seminaril 2022 kevadel.

The aim of the project

Projekti eesmärgiks on kooliõpilastele suunatud töötoa (või millegi sarnase lahenduse) mudeli väljatöötamine ja selle testimine kooliõpilaste peal ning esitlus-praktiseerimine rahvusvahelisel seminaril. Antud projekt saab tagasiside Nordpluss CAPE (creative arts pedagogy and education) võrgustiku kõrgkooli tudengitelt ja õppejõududelt.

Supervisor(s)

RN

Renee Nõmmik

rene@tlu.ee

GL

Gerhard Bruno Erich Lock

gerhard@tlu.ee

TO

Tiina Ollesk

f5@tlu.ee

#tantsukunst #helikunst #kunstid #keskkonnahoid #keskkonnateadlikkus #kunstide pedagoogika #keskkonnaharidus

Project members

G
German
M
Miriam
J
Jakko
A
Andris
J
Juho
Choreography (1)
Anthropology (1)
Government and Administration (1)
Physical Education (1)
Applied Computer Science (1)

Lisatud projekti aruanne ja projekti esitluse slaidid. Esitluse aeg 17.mai kell 10.00-12.00. ELU teema: "Keha ja keskkonda kujundades", projekti alapealkiri "Lapsed liikuma"