Rikas Eesti x ELUsmets

Eesti rikkus on tema metsad ning inimesed. Nii nagu meie metsad on liigirikkad, oleme me rikkad ka siin elavate inimeste poolest.

The aim of the project

Projekt on kahe varasema ELU projekti mantlipärija ja lõimib endas mõlema eesmärgid. Ühest küljest tahame avada tasakaalustatud Eesti metsamajanduse aspekte ja teisest küljest rääkida Eestis elavate kolmandate riikide kodanike isikulugusid. Need kaks eesmärki ühendatakse ristmediaalse sotsiaalmeedia kampaaniaga.

Rikas Eesti on Siseministeeriumi ja Euroopa Liidu Varjupaiga-, Rände- ja Integratsioonifondi poolt toetatud ristmeedia projekt, mille peaeesmärk on läbi Eestis elevate kolmandate riikide kodanike tutvustada kohalikele eestlastele maailma väljaspool Euroopa Liitu.

ELUSmets projekti eesmärk oli pakkuda avalikkusele tasakaalustatud vaadet ökoloogiliselt säästliku metsamajanduse tähendusest ning tunnustada erametsaomanikke, kes juba majandavad oma metsi ökosüsteemi kui tervikut silmas pidades ja on leidnud viise metsast tulu teenimiseks ilma seda lõhkumata.

 

Supervisor(s)

RA

Rando Aljas

rando97@tlu.ee

Co-supervisor(s)

SH

Siiri Häidma

siiri.haidma@tlu.ee

MM

Maria Mang

mang@tlu.ee

#Rikas Eesti #loodus #integratsioon

Group members

M
Markus
K
Kalle-Priit
A
Aliis
E
Elizabeth
E
Elisabeth
Organizational Behavior (2)
Law (3)
Grupp 1

Group members

A
Annelii
G
Georg
J
Joanna
T
Tanel
Adult Education (1)
Public and Business Management (1)
Grupp 2

Group members

M
Marlen
C
Cathy
C
Cätlin
K
Katrin
Environmental Management (1)
Special Education (1)
Organizational Behavior (1)
Grupp 3