TLÜ Üliõpilasteater "Linnar Priimägi" esitleb: "Kauka Jumal"

Toome lavalaudadele August Kitzbergi kirjandusklassika "Kauka Jumal" ainetel üliõpilasnäidendi.

The aim of the project

Projekt eesmärk  on arendada keelelisi väljenduslike oskusi, kasvatada distsipliini ning õpetada mõistma ja tolereerima teisi inimesi meie ümber, ja ka neid, keda meie ümber hetkel ei ole. Loovus. Armastus. Mõistvus. Intelligentsus. Ausus. Eneseväljendusoskus. Tarkus. Taibukus. Arenenemisvõimelisus. Ajaloolisus. Uuendusmeelsus. Vastuolulisus. Akadeemiline rikkus. Rikkus. Varakus. Teadus. Teatus. Tuntus. Sõprus. Integreeritus. Distsiplineeritus. Juhitavus. Juhitatavus. Õpetatavus. Kaunisus. Ilus. Andekus. Elus. Jumalus. Hingus. Empaatilisus. 

Eesmärk on tuua lavale näidend, millesse on põimunud ajastuülesed ideed ja teesid läbi inimkonna üldise terviku ning seeläbi arendada ka üliõpilaste mõtlemisoskust, eeskätt kriitilist mõtlemist. Loomeprotsess oma olemuselt on avatud ning ideed on teretulnud.

Co-supervisor(s) outside

LP

Linnar Priimägi

tristan@tlu.ee

#loovus #Armastus #Mõistvus #Intelligentsus #Ausus #Eneseväljendusoskus #Tarkus #Taibukus #Arenenemisvõimelisus #Ajaloolisus #Uuendusmeelsus #Vastuolulisus #Akadeemiline rikkus #Rikkus #Varakus #Teadus #Teatus #Tuntus #Sõprus #Integreeritus #Distsiplineeritus #Juhitavus #Juhitatavus #Õpetatavus #Kaunisus #Ilus #Andekus #Elus #Jumalus #Hingus #Empaatilisus
777
777

Group members

K
Kirsika
E
Emily
S
Sandra
R
Riina
T
Triin
J
Jakob
M
Marleen
M
Marlen
K
Karl Gregori Markkus
A
Angelina
Organizational Behavior (1)
Audiovisual media (1)
Law (1)
Literary Studies (1)
Asian studies (1)
Estonian Philology (1)
Integrated Natural Sciences (1)
Youth Work (1)
European Modern Languages and Cultures (1)
Adult Education (1)
777