Linguistic and culinary diversity in Tallinn
The project deals with different aspects of interaction between food studies, linguistics, and cultural studies in urban space. Tallinn, as a modern globalized city with a long historical tradition of interaction between different ethnic groups, provides a lot of possibilities for research and creative presenting various kinds of data in this field. In the course of the project, students will develop their own research and creative projects using methods of different disciplines to reflect on diversity and the role of culinary practices in culture.
Projekti eesmärk
The project aims at increasing students’ awareness of multiculturalism and diversity in Tallinn via developing activities centred around relations between different ethnic culinary traditions and language use.
Rühma liikmed
M
Milja Krista Sofia
E
Elisa Sanna
V
Valeriia
J
Jelizaveta
N
Noora Pauliina
H
Hanna
C
Chisom Ignatius
Interdistsiplinaarsed sotsiaalteadused - Artes Liberales (2)
Euroopa nüüdiskeeled ja kultuurid (2)
Kommunikatsioonijuhtimine (1)
Kirjalik tõlge (1)
Heaolu ja tervisekäitumine (1)
'Restaurant Observers' group
Rühma liikmed
M
Marten
R
Rislan
I
Irina
S
Sofia
E
Elizaveta
A
Anita
J
Julia
Euroopa nüüdiskeeled ja kultuurid (2)
Kommunikatsioonijuhtimine (1)
Slaavi keeled ja kultuurid (1)
'Interview' group
Rühma liikmed
Y
Yevheniia
J
Jelizaveta
M
Marina
K
Ksenia
T
Taissia
Aasia uuringud (1)
Euroopa nüüdiskeeled ja kultuurid (1)
Vene keele ja kirjanduse õpetaja (2)
Avatud akadeemia (1)
'Books' group